Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dorozsmai harcsafilé
  2015-12-10 17:08:37, csütörtök
 
   
  Hozzávalók
80 dkg bőr nélküli harcsafilé 4 egyforma szeletre vágva
5 dkg apróra kockázott szalonna
1dkg apróra kockázott vöröshagyma
1 db apróra kockázott tv paprika
1db apróra kockázott paradicsom
15 dkg szeletelt vargánya
2 dl tejföl
20dkg csuszatészta
1 teáskanál pirospaprika
zöldség alaplé
olaj


Elkészítés
Elkészítés: A szalonnát megpirítjuk,a kockákat kivesszük a zsírból. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a harcsákat, ezeket is kivesszük, majd a hagymát is megpirítjuk. Azért fontos, hogy így tegyünk, hogy az ízanyagokat megőrizhessük.

A hagymára rátesszük a paprikát, a paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük zöldség alaplével. Többször zsírjára pirítjuk, majd összeturmixoljuk és leszűrjük. A vargányát megpirítjuk olajon, ráöntjük a paprikás alapot, felforraljuk.

A tejfölt az ételbe hőkiegyenlítéssel tesszük bele, vagyis a forró szószból kimerünk 1-2 evőkanálnyit, összekeverjük a tejföllel, és úgy keverjük bele. Belehelyezzük az elősütött harcsákat, összemelegítjük. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, tálaljuk.



(Áman Attila séf receptje)

 
 
0 komment , kategória:  Hal ételek  
Címkék: összeturmixoljuk, összemelegítjük, pirospaprikával, belehelyezzük, összekeverjük, megőrizhessük, csuszatészta, visszamaradt, paradicsomot, felforraljuk, pirospaprika, evőkanálnyit, megpirítjuk, ízanyagokat, felengedjük, vöröshagyma, elkészítés, hozzávalók, paradicsom, harcsafilé, megszórjuk, szalonnát, forrásban, harcsákat, elősütött, rátesszük, kivesszük, alaplével, teáskanál, kockázott, szeletelt, leszűrjük, vargányát, tejföllel, egyforma, paprikát, szalonnát megpirítjuk, kockákat kivesszük, visszamaradt zsírban, ízanyagokat megőrizhessük, hagymára rátesszük, vargányát megpirítjuk, paprikás alapot, ételbe hőkiegyenlítéssel, forró szószból, elősütött harcsákat, tésztát forrásban, Áman Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  A másik dolog,  Png csokor  Rátalálsz  Akarat  Szép napot kívánok  Akarat  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Adakozás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kerüld el az evangélium örömén...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fekete-erdő desszert  Hogy lehet megtartani  Paul David Tripp Április 20  Szívem  Jó éjszakát  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png fotel  Akarat  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Jó éjszakát  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Alvó cicák  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png virág  Őrizkednünk kell...  Próbálj meg ...  Gonosz démon-álarc  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Esti kép  Png virág  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Tavaszi kép  Irgalom és ítélet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Bounty krémes  Facebookon kaptam Krisztinától  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  George Gordon Lord Byron: Inez...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Rátalálsz  Png lepke  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png lepke  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Radikális szeretet  Soha ne kedvezz...  Tanuld meg ezt a versemet  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei... 
Bejegyzés Címkék
szalonnát megpirítjuk, kockákat kivesszük, visszamaradt zsírban, ízanyagokat megőrizhessük, hagymára rátesszük, vargányát megpirítjuk, paprikás alapot, ételbe hőkiegyenlítéssel, forró szószból, elősütött harcsákat, tésztát forrásban, összeturmixoljuk, összemelegítjük, pirospaprikával, belehelyezzük, összekeverjük, megőrizhessük, csuszatészta, visszamaradt, paradicsomot, felforraljuk, pirospaprika, evőkanálnyit, megpirítjuk, ízanyagokat, felengedjük, vöröshagyma, elkészítés, hozzávalók, paradicsom, harcsafilé, megszórjuk, szalonnát, forrásban, harcsákat, elősütött, rátesszük, kivesszük, alaplével, teáskanál, kockázott, szeletelt, leszűrjük, vargányát, tejföllel, egyforma, paprikát, szószból, szeletre, receptje, hagymára, kimerünk, szalonna, ráöntjük, paprikás, kifőzzük, többször, tálaljuk, pirítjuk, zsírjára, keverjük, kockákat, vargánya, zöldség, tesszük, tegyünk, tejfölt, tésztát, nélküli, zsírban, paprika, hagymát, zsírból, alapot, vagyis, alaplé, tejföl, apróra, olajon, vízben, ezeket, fontos, attila, ételbe, azért, forró, vágva, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1477
  • e Hét: 10122
  • e Hónap: 16494
  • e Év: 67285
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.